• In 1983 wordt Koekjes Bossuyt opgericht. Ze startten met de verkoop van de gekende frangipane, carrĂ© confituur en appelgebakjes. Snel smaakt dit naar meer.

Onze missie

Het continue streven naar beter en lekkerder is ons hoofddoel! Dit samen met het dagelijks controleren van de kwaliteit laat ons toe koekjes en wafels te produceren met respect voor het eindproduct.
Met elk van onze leveranciers werken wij relaties uit op lange termijn zodat onze koekjes en wafels steeds de smaak krijgen die ze verdienen.

Het selecteren van de juiste leverancier, eerlijke grondstoffen en een doorgedreven zoektocht naar de perfecte mix tussen de verschillende grondstoffen laat ons toe voor jullie het perfecte koekje af te leveren.

Geschiedenis

Bio producten

Koekjes Bossuyt engageert zich voluit voor biologische en duurzame landbouw. Met maximale zorg voor mens, dier en planeet. Ons assortiment biologische koekjes en wafels wordt in de toekomst nog uitgebreid. Hiermee willen we tegemoet komen aan de steeds groeiende vraag naar gezondere producten gemaakt met minder milieuvervuilende grondstoffen.
Onze bioproducten worden gecertifieerd door TUV Nord Integra: 03 287 37 60